Ο Δήμος Μαλεβιζίου συνεργάζεται με την ΕΕΤΑΑ και τις ΠΕΔ

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Δήμος Μαλεβιζίου στηρίζει και συμμετέχει στα δίκτυα που θα συγκροτηθούν σε συνεργασία με τις ΠΕΔ και την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) για την «Αναδιοργάνωση και διοικητική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού-Απλούστευση και προτυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού-πιλοτική λειτουργία.”

Ακολουθεί η σχετική απόφαση του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα με τον ορισμό υπευθύνων του έργου:

ΘΕΜΑ: Ορισμός υπηρεσιακών προϊσταμένων του Δήμου για τη συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ και τις ΠΕΔ, στο πλαίσιο του έργου «Αναδιοργάνωση και διοικητική μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού-Απλούστευση και προτυποποίηση διαδικασιών λειτουργίας ΟΤΑ Α΄ και Β΄ βαθμού-πιλοτική λειτουργία.”

ΑΠΟΦΑΣΗ 573/2020

Ο Δήμαρχος Δήμου Μαλεβιζίου βάσει των με αρ.πρωτ.5987/27-6-18 και 6669/19-5-2020 επιστολών της ΕΕΤΑΑ και με δεδομένο το ενδιαφέρον του Δήμου μας να συμμετάσχει στα δίκτυα που θα συγκροτηθούν για την υλοποίηση του εν λόγω έργου, ορίζει τους ακόλουθους ως εξής:

1. Πολιτικά υπεύθυνος της υλοποίησης του Προγράμματος Αναδιοργάνωσης, ο κος Γρηγόριος Φασουλάκης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.(Τηλ.2813400643, email:gfasoulakis@malevizi.gr)

2. Συντονίστρια του έργου η κα Αναστασία Νηστικάκη Γενική Γραμματέας του Δήμου (Τηλ.2813400663, email:gengram@malevizi.gr)

3. Υπεύθυνοι ανά λειτουργική περιοχή οι ακόλουθοι:

1 Κοινωνική Πολιτική, Απασχόληση και Δημόσια Υγεία Μαρία Τρούλη Προϊσταμένη Δ/νσης Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου (ΔΟΚΑΠΠΑΜ)

2 Παιδεία, Πολιτισμός και Αθλητισμός Ειρήνη Κατσάφαρου Προϊσταμένη αυτοτελούς τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού

3 Περιβάλλον, Χωροταξία και Πολεοδομία Ειρήνη Παπαδάκη Προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας

4 Υποδομές και Μεταφορές Μαρία Γρηγοράκη Προϊσταμένη τμήματος Ηλεκτρομηχανικών Έργων και Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας.

5 Αγροτική Ανάπτυξη Παύλος Μαυρικάκης Υπάλληλος τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τοπικής Οικονομίας της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

6 Μεταποίηση, Εμπόριο, Τουρισμός Καλλιόπη ΣμαραγδήΒασιλοκωνσταντάκη Προϊσταμένη τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τοπικής Οικονομίας της Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

7 Δημοτική Αστυνομία & Εμμανουήλ Δρακουλάκης Προϊστάμενος τμήματος Πολιτική Προστασία Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

8 Προγραμματισμός, Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και Εξυπηρέτηση του πολίτη Σπυρίδων Καπετανάκης

Κλεάνθη Αθανασάκη (για θέματα ΚΕΠ) Προϊστάμενος αυτοτελούς τμήματος Τεχνολογίας, Πληροφορικής, Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και Διαφάνειας Προϊσταμένη τμήματος Εξυπηρέτησης Πολιτών ΚΕΠ Γαζίου

9 Οικονομική διαχείριση & Προμήθειες Ζωή Νικηφόρου Προϊσταμένη Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών

10 Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικές λειτουργίες Αντώνιος Σεληνιωτάκης Προϊστάμενος Δ/νσης Διοικητικού

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΠΟΚΕΑΣ

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...