Προαναγγελία νέων μηνύσεων για το ξυλοδαρμός του 38χρονου στην Αμμουδάρα

Petite Perle 300×250

Συνεχίζεται ο σάλος, μετά τις καταγγελίες για αστυνομική βία, που έφτασαν μέχρι τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Με τις δύο πλευρές να επιμένουν στις θέσεις τους, συνεχίζονται οι διαδικασίες για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στην περιοχή της Αμμουδάρας, του Δήμου Μαλεβιζίου, μετά τις καταγγελίες του 38χρονου Γιώργου Παπαοικονόμου για ξυλοδαρμό του από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα έφτασε μέχρι τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος και διεμήνυσε ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί σε βάθος, ενώ η τοπική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ έχει ήδη διατάξει ΕΔΕ. 

Η πλευρά των αστυνομικών που καταγγέλλονται υποστηρίζει ότι υπάρχει κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα του συμβάντος στην Αμμουδάρα, που αναφέρει ότι δεν υπήρξε ξυλοδαρμός και ότι μέχρι και την ώρα που οδηγήθηκε στο περιπολικό ο 38χρονος δεν "έφερε" χτυπήματα. 



Στο μεταξύ ο 38χρονος εξετάστηκε ήδη από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμα της εξέτασης τις επόμενες ημέρες, ωστόσο – όπως αναφέρει η πλευρά αυτή – ο άνδρας χρειάστηκε να μεταβεί εκ νέου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για περαιτέρω έλεγχο καθώς συνεχίζει να παρουσιάζει – λόγω των χτυπημάτω,  όπως υποστηρίζεται – προβλήματα στην υγεία του. 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κρίσιμες μαρτυρίες για την υπόθεση, οι οποίες δεν αποκλείεται να οδηγήσουν και σε συμπληρωματικές μηνύσεις! 

CRETALIVE

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ