Προχωράει στον ΟΦΗ το μεταγραφικό πλάνο

Petite Perle 300×250

Η κρητική ομάδα δουλεύει τον σχεδιασμό της, παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Αν τα δεδομένα ήταν διαφορετικά, ο Όμιλος ήταν πολύ πιθανό να είχε ουσιαστικά τελειώσει ορισμένες από τις μεταγραφικές υποθέσεις του, έστω και αν δεν υπήρχαν ανακοινώσεις.

Η πανδημία, ωστόσο, έχει φέρει τα πάνω-κάτω και οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί σε σημαντικό βαθμό σε κάθε επίπεδο.

Η αναπροσαρμογή των πλάνων είναι πλέον… υποχρεωτική και τον ίδιο «δρόμο» ακολουθεί και ο ηρακλειώτικος σύλλογος.

Αναφορικά, βέβαια, με το κομμάτι της ενίσχυσης ενόψει της νέας σεζόν, έχει γίνει αρκετή… προεργασία και υπάρχει ένας μπούσουλας.

Το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ εργάζεται… πυρετωδώς καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, οπότε είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι τουλάχιστον στόχοι έχουν εντοπιστεί.

Οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων», έτσι, δουλεύουν-τηρουμένων των αναλογιών-το θέμα των μεταγραφών.

Σε καμία περίπτωση, βέβαια, δεν επικρατεί βιασύνη, αφού προέχει η τρέχουσα περίοδος για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Δεν θεωρείται, μάλιστα, κάποια περίπτωση «κλεισμένη», όμως οι συζητήσεις και οι επαφές γενικότερα συνεχίζονται.

Ο Όμιλος… ξέρει τι θέλει και την κατάλληλη στιγμή αναμένεται να εντατικοποιήσει τις ενέργειες του. Είναι πλέον γνωστό ότι η ομάδα του Ηρακλείου επιθυμεί να… παίζει πάντα με τους δικούς της κανόνες και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται ν' αλλάξει τη φιλοσοφία της στο ερχόμενο μεταγραφικό «παζάρι».

Ένα από τα μεγάλα «συν» για τον ΟΦΗ, εξάλλου, είναι πως το ρόστερ δεν έχει σημαντικά κενά. Ολοκληρώνονται μόλις 6 συμβόλαια, κάτι που σημαίνει ότι θα διατηρηθεί ο βασικός «κορμός» και τη νέα χρονιά. Στον Όμιλο, επομένως, θα προσπαθήσουν να κάνουν ποιοτικές κινήσεις. Λίγες και καλές…

Στις τάξεις της ομάδας του Σίμου, πάντως, δεν υπήρξε ποτέ, ούτε και θα υπάρξει… πανικός για τις προσθήκες. Ο κορωνοϊός, άλλωστε, έχει διαφοροποιήσει τα δεδομένα και σ' αυτό τον τομέα, οπότε απαιτείται πλέον ακόμη περισσότερη προσοχή.

Η πρόκληση του Europa League, μάλιστα, δεν αφήνει περιθώρια λάθος στις επιλογές. Τα καινούργια αποκτήματα πρέπει να μπορούν ν' ανταποκριθούν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ