Βρήκαν 17 κακοποιημένα σκυλιά δεμένα σε βαρέλια

Τελευταία Ενημέρωση:

Ακόμη και οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων που έκαναν έρευνα σε μια δύσβατη περιοχή του Δήμου Καντάνου- Σελίνου ύστερα από καταγγελία, έμειναν άφωνοι με το τραγικό θέαμα που αντίκρισαν.

Συνολικά 17 σκυλιά ήταν δεμένα σε βαρέλια, χωρίς φαγητό και νερό και εντελώς εξαθλιωμένα!

Πρόκειται για μικρόσωμα ημιάιμα σκυλιά από διάφορες ράτσες, όπως πίνσερ, κοκόνια, πομεράνιαν, ακίτα και ένα κυνηγόσκυλο, που όλα ήταν δεμένα με βαριές αλυσίδες κρυμμένα σε τρύπες ή μέσα σε σκουριασμένα βαρέλια, χωρίς να τηρείται ούτε ο πιο απλός κανόνας υγιεινής, καθώς βρίσκονταν δίπλα σε τόνους σκουπιδιών και σε ένα κουφάρι νεκρού σκύλου σε αποσύνθεση!

Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν την υπεύθυνη του χώρου και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για κακοποίηση και παράνομη εκτροφή ζώων, την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Τα σκυλιά θα αφαιρεθούν από την επιμέλειά της, καθώς χρειάζονται κτηνιατρική περίθαλψη, εμβολιασμούς, στειρώσεις και αποπαρασιτώσεις και, φυσικά, τροφή και νερό.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...