Παναθηναϊκός: Διαφώνησε με τη διακοπή της Euroleague εξαιτίας των εσόδων

Τελευταία Ενημέρωση:

H Euroleague οριστικά διεκόπη για φέτος, με τις περισσότερες ομάδες να συμφωνούν μα όχι και τον Παναθηναϊκό.

Στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, κι αφού πρώτα έκανε τη δική του εισήγηση για το θέμα, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague ζήτησε από τις 11 ομάδες – μετόχους να τοποθετηθούν για το θέμα. Κι εκεί παρουσιάστηκε σημαντική σύγκλιση απόψεων, αφού η συντριπτική πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ αυτής της σκέψης, δεδομένου ότι τα εμπόδια και οι δυσκολίες για επιστροφή στην δράση ήταν πάρα πολλά.

Η μοναδική ομάδα που στη διαδικασία της συζήτησης τάχθηκε κατά της οριστικής διακοπής ήταν ο Παναθηναϊκός , μία θέση που εκφράστηκε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που ήταν παρών στην τηλεδιάσκεψη, ο οποίος μάλιστα ζήτησε να καταγραφεί πως δεν επρόκειτο για ομόφωνη απόφαση περί διακοπής της φετινής σεζόν. Οι «πράσινοι» εξήγησαν ότι δεν έχουν εισπράξει τα προβλεπόμενα έσοδα, γι’ αυτό και εξέφρασαν την αντίθεσή τους, αναφέροντας στη διάρκεια της τοποθέτησής τους την… αμφιβολία αναφορικά με το αν θα συνεχίσουν να συμπορεύονται με τη διοργάνωση τα επόμενα χρόνια.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...