Συνάντηση Γιάννη Κουράκη με Άρη Παπαδογιάννη για έργα και υποδομές στην Κρήτη

Petite Perle 300×250

Τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννη Κουράκη επισκέφτηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΕΔ,  ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ κ. Άρης Παπαδογιάννης συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού κ. Νίνο, κ. Κουμπενάκη και κ. Στριλιγκά.

Η συζήτηση   περιστράφηκε γύρω από την πορεία των έργων και υποδομών στην Κρήτη, όπου η επιτάχυνση και έγκαιρη υλοποίησή τους αποτελεί σημαντικό ζήτημα για την ανάπτυξη του νησιού μας.

Ο Γιάννης Κουράκης έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα, τόσο στο μεγάλο έργο της κατασκευής του Νέου Οδικού Άξονα, όσο και στα υπόλοιπα συγκοινωνιακά έργα που αφορούν το σύνολο των Δήμων και ενισχύουν τη λειτουργικότητα, την προσβασιμότητα και την ασφάλεια πολιτών και μεταφορών.

Παράλληλα συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και τονίστηκε η αναγκαιότητα για έγκαιρο προγραμματισμό και υλοποίηση νέων έργων και αναβάθμιση υφισταμένων που αφορούν φράγματα, διυλιστήρια καθώς και τα απαραίτητα συνοδά έργα σε όλους τους νομούς.  

Τέθηκε επίσης από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ το κρίσιμο ζήτημα της συνδρομής και υποστήριξης από τον ΟΑΚ, των Δήμων της Κρήτης που έχουν ανάγκη αναβαθμισμένης τεχνικής υποστήριξης ώστε να παράγεται ολοκληρωμένο έργο υψηλής ποιότητας με ταχύτητα και ευελιξία.

Ο Γιάννης Κουράκης τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Παπαδογιάννη και για τη συνάντηση αλλά και για το επίπεδο της μεταξύ τους συνεργασίας, ενώ τον προσκάλεσε να παραστεί σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ Κρήτης και να ενημερώσει τα μέλη του για τον προγραμματισμό και την πορεία έργων και δράσεων του ΟΑΚ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ