Την Τετάρτη 10 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνεδρίασε εχθές η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να πραγματοποιηιεί Γενική Συνέλευση στις 10 Ιουνίου. Επίσης, την 1η Ιουνίου θα γίνει η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου, σύμφωνα με την οδηγία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που ανακοίνωσε σήμερα η τοπική Ένωση:

Στην σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

*Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗ ορίζεται για την Τετάρτη 10 Ιουνίου και ώρα 18:00 ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο ακριβής τόπος διεξαγωγής της διαδικασίας.

*Την Δευτέρα 1 Ιουνίου και ώρα 19:30 θα γίνει στα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΗ η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου σύμφωνα με την οδηγία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Λόγω των μέτρων προστασίας για την πανδημία, κάθε σωματείο μπορεί να εκπροσωπηθεί με δύο παράγοντες.

*Ομόφωνα το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε να ζητήσει παράταση της προθεσμίας για το Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και παράλληλα να επανεξεταστούν οι προϋποθέσεις που αναφέρονται για την εγγραφή των σωματείων.

*Η Επιτροπή Πρωταθλήματος συνεχίζει να επεξεργάζεται το σχέδιο για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών ΕΠΣΗ περιόδου 2020-2021 και στην επόμενη συνεδρίαση θα φέρει στο Δ.Σ. τις προτάσεις της.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...