Άγρια δολοφονία διάσημου ράπερ – Τον σκότωσαν στη μέση του δρόμου – ΒΙΝΤΕΟ

Petite Perle 300×250

Τους δράστες της δολοφονίας του 21χρονου ράπερ από τον Καναδά Χουντίνι αναζητούν οι Αρχές του Τορόντο. Ο νεαρός καλλιτέχνης δέχθηκε φονική επίθεση ενώ βρισκόταν με άλλα δύο άτομα στη συμβολή των οδών King και Blue Jays Way στο Τορόντο.

Σύμφωνα το CP24 News, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και οι επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ εναντίον της παρέας γύρω στις 4 το απόγευμα. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν έναν άνδρα που έφερε τραύματα από πυροβολισμούς. Άλλοι δύο τραυματίες εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, μετέδωσε το ειδησεογραφικό δίκτυο.

Ο Χουντίνι εξέπνευσε στο νοσοκομείο γύρω στις 6.30 το απόγευμα. Η αστυνομία είπε ότι τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα από όπλο. Ένας 21χρονος και ένας 15χρονος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ενώ μία 27χρονη γυναίκα είχε τραυματιστεί σοβαρά. Τελικά λίγες ώρες μετά επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του 21χρονου που ήταν ο ράπερ.

Το περιστατικό συνέβη έξω από ξενοδοχείο της περιοχής και οι αστυνομικοί μελετούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να εντοπίσουν τους δράστες της φονικής επίθεσης. Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε έξι με 10 πυροβολισμούς προτού φθάσει η αστυνομία στο σημείο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας του Τορόντο, Μαρκ Σόντερς, έχουν στοιχεία στη διάθεσή τους που δείχνουν πως οι δράστες περίμεναν στο αυτοκίνητό τους περίπου 40 λεπτά πριν από τη φονική επίθεση.

Περίμεναν τα θύματά τους και επιτέθηκαν. "Το ύποπτο όχημα έκανε αναστροφή, ήρθε κοντά τους και άρχισε να πυροβολεί τα άτομα. Ο δράστης βγήκε από τη θέση του επιβάτη στο ύποπτο όχημα, άνοιξε πυρ και επέστρεψε στο αυτοκίνητο".

Η γυναίκα που δέχθηκε τα πυρά φέρεται να ήταν περαστική και δεν σχετίζεται με το περιστατικό.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ