ΗΠΑ: Κρατούμενος σαρώνει στο Tik Tok με μεξικάνικα πιάτα

Petite Perle 300×250

Aκόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες μπορεί να υπάρξει όρεξη για δημιουργία και κυρίως για μαγειρική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Τζέρον Κομπς, που εκτίει ποινή κάθειρξης 70 ετών για φόνο που διέπραξε όταν ήταν 18 ετών και ο οποίος για να περάσει δημιουργικό χρόνο στη φυλακή αναρτά βίντεο μαγειρικής στο κανάλι του @blockboyjmomey στο Tik Tok.

Μάλιστα, ο Τζέρον κατασκεύασε ένα αυτοσχέδιο γκριλ χρησιμοποιώντας το σιδερένιο κρεβάτι του και μια μεταλλική πλάκα από έναν κατεστραμμένο φούρνο. Επίσης, για να δημιουργήσει τα πιάτα του χρησιμοποιεί μόνο προσυσκευασμένα τρόφιμα.

Όπως ανέφερε ο Κομπς στη Dailymail έμαθε τα μυστικά της μαγειρικής μέσα στη φυλακή και μαγειρεύει γεύματα και για τους συγκρατούμενούς του με ιδιαίτερη έμφαση στη μεξικάνικη κουζίνα: «Μαγειρεύω μπουρίτος, τάκος, κεσαντίγιας, μπέργκερ, τοστάδας και μπέικον μεταξύ άλλων, αλλά τα μπουρίτος είναι τα αγαπημένα μου, επειδή τα φτιάχνω πολύ καιρό».

Τέλος, ο Κομπς πήρε την ιδέα να αρχίσει να μαγειρεύει τα γεύματά του επειδή είχε απογοητευτεί από το φαγητό που σερβίρουν στην καντίνα της φυλακής…

Πηγή: https://www.olivemagazine.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ