“Λίμνη” ο κεντρικός δρόμος της Αμμουδάρας με την πρώτη καταιγίδα

Τελευταία Ενημέρωση:

Μια καταιγίδα ήταν αρκετή για να μετατραπεί για μια ακόμα φορά ο κεντρικός δρόμος της Αμμουδάρας σε λίμνη, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες της Φωνής του Μαλεβιζίου.

Το νερό της βροχής συγκεντρώθηκε, χωρίς να βρίσκει διέξοδο, σε αρκετά σημεία του δρόμου από το ύψος των φαναριών, εκεί που ξεκινάει η Ανδρέα Παπανδρέου, μέχρι και το ξενοδοχείο Agapi Beach λούζοντας τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Ευτυχώς που εκείνη την ώρα δεν κινούνταν πεζοί στα πεζοδρόμια γιατί θα καλύπτονταν από τα λασπόνερα.

Η εικόνα αυτή σίγουρα δεν είναι η καλύτερη για μια περιοχή που θεωρείται τουριστική και ένα δρόμο στον οποίο έχουν προσβάσεις μεγάλα ξενοδοχεία του Μαλεβιζίου.

Δυστυχώς ο δρόμος αυτός, κι όχι μόνο, αφού ανάλογη εικόνα δημιουργείται και στον κόμβο της εξόδου του Γαζίου προς την ΕΟ, δεν κατασκευάστηκε σωστά κι έτσι το πρόβλημα θα διαιωνίζεται καθιστώντας την κίνηση οχημάτων και πεζών δύσκολη κάθε φορά που θα πέφτει λίγο παραπάνω βροχή

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...