Συνάντηση Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας με τον περιφερειακό διοικητή πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης

Petite Perle 300×250

Ο βέλτιστος συντονισμός των δράσεων αντιπυρικής προστασίας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, βρέθηκε στο επίκεντρο της πρόσφατης συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης με τον Περιφερειακό Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, Αρχιπύραρχο κ. Δημοσθένη Μπουντουράκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνου Αραβιάκη.


Σύμφωνα με το Δήμαρχο κ. Φραγκάκη «στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα που πρέπει να ληφθούν από τους εμπλεκόμενους φορείς για την πρόληψη των πυρκαγιών κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Από την
πλευρά μας τονίσαμε ως αναγκαία την υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών και την ετοιμότητα όλων των αρχών που έχουν την ευθύνη της διαχείρισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Τέλος, θέσαμε στον περιφερειακό διοικητή και την ανάγκη ίδρυσης και λειτουργίας μόνιμου πυροσβεστικού κλιμακίου στο Δήμο μας σύμφωνα και με την υπ. αρ. 238/2019 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ζήτημα το οποίο δεσμεύτηκε πως θα εξετάσει».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ