Μια Χανιώτισσα στο "τιμόνι" των αναπτυξιακών έργων της Περιφέρειας Κρήτης (φωτο-βιντεο)

Petite Perle 300×250

Η πρώην πλέον Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Χανίων, η Χανιώτισσα Ελένη Δοξάκη θα είναι πλέον, κατόπιν επιλογής του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη , Γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κρήτης.

"Με τον κ. Αρναουτάκη είχαμε κάνει διάφορες συζητήσεις για την αναγκαιότητα ορισμού ενός νέου Γενικού Διευθυντή μετά το θάνατο του  κ. Παπαδάκη το 2017. Προέκυψαν οι καταστροφές στα Χανιά οπότε το ζήτημα δεν ππροχώρησε για να δοθεί βαρύτητα σε αυτές τις καταστροφές, ωστόσο τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Ήμουν η παλαιότρεη διευθύντρια και μολονότι δικαιωματικά έπρεπε να επιλεγώ, ο κ. Αρναουτάκης, ούτως ή άλλως, με επέλεξε στη θέση αυτή".

Η κ. Δοξάκη πριν την ανάληψη της θέσης ως Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕ Χανίων ήταν Διευθύντρια στην Πολεοδομία Χανίων. Η κ. Δοξάκη ΄θα έχει γραφείο Γενικού Διευθυντού στα Χανιά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο Σταύρος Αρναουτάκης δίνει ιδιαίτερο βάρος λόγω των καταστροφών που προέκυψαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης επεσήμανε ότι "πρόκειται για ένα στέλεχος με πολλές γνώσεις και ικανότητες. Θεωρώ  ότι ήταν υποχρέωσή μου να την κάνω Γενική Διευθύντρια".

Δείτε πώς ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης την προαγωγή της κ. Δοξάκη στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ