Στο ΚΔΑΠμεΑ Μαλεβιζίου προσφέρει η Έφη Βολανάκη την αντιμισθία της

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε δήλωση που ευχαριστεί το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα προχώρησε η νέα Αντιπρόεδρος του (ΔΟΚΑΠΠΑΜ) Έφη Βολανάκη. Επίσης αναφέρει σε ποιά δομή του Δήμου Μαλεβιζίου θα πηγαίνουν τα χρήματα της αντιμισθίας της.

Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα για την πρόταση εκλογής μου ως Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας & Παιδείας Δήμου Μαλεβιζίου  (ΔΟΚΑΠΠΑΜ)

.Η εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου με τιμά.

Η ευθύνη μεγάλη. Στόχος μου να δώσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να φανώ χρήσιμη και ουσιαστική σε έναν Οργανισμό που καλείται να ανταποκριθεί στις αυξημένες κοινωνικές ανάγκες του Μαλεβιζίου.


Ευχαριστώ, τέλος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου που με τίμησαν με την ψήφο τους. Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η συνεργασία, η ενότητα και η ομοψυχία για το κοινό καλό.

Στο πλαίσιο αυτό, επιθυμώ η αντιμισθία μου να διατίθεται απευθείας για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της δομής ΚΔΑΠμεΑ Μαλεβιζίου.

Ευτυχία (Έφη) Βολανάκη

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...