Το τρίωρο ραντεβού Κιάσσου με Βογιατζή

Petite Perle 300×250

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ η μάλλον στο Γάζι ο κρυφός και… φανερός πόθος του Αλμυρού είναι ο 24χρονος αμυντικός μέσος που έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο Βασίλης Βογιατζής.

Ο πρώην αρχηγός του Εργοτέλη έκανε μια καταπληκτική σεζόν στην Ιεράπετρα με 23ις 90λεπτες συμμετοχές και ήταν ο παίκτης που συντόνιζε την άμυνα με το κέντρο, απλώνοντας εξαιρετικά το παιχνίδι. Πριν ο Βασίλης Βογιατζής συζητήσει με τη διοίκηση του Αλμυρού συναντήθηκε με τον προπονητή Κώστα Κιάσσο στο γραφείο του στο γήπεδο.

Μια συζήτηση που διήρκεσε τρεις ώρες από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ της Τρίτης όπου ο προπονητής του Αλμυρού του ανέλυσε το πλάνο του για τη νέα σεζόν. Του τόνισε ότι τον θεωρεί σημαντικό γρανάζι για τον Αλμυρό της Γ εθνικής και ο Βογιατζής υποσχέθηκε στον Κώστα Κιάσσο ότι αν παίξει στην εν λόγω κατηγορία θα το κάνει μόνο για τον Αλμυρό.

Απομένει η συνάντηση του παίκτη με τη διοίκηση για να μπουν στο οικονομικό και να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνεργαστούν οι δύο πλευρές. Προτεραιότητα του Βογιατζή είναι να παραμείνει στη Football league η στην Super league 2.

Ακόμα και αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό θα ζητήσει μια διορία κάποιων ημερών για να δει αν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση από τις παραπάνω κατηγορίες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ