Επιπλέον αρμοδιότητες στον Γιάννη Μαρή

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Πέρα από τις αρμοδιότητες που έχει ως πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ ο Γιάννης Μαρής, με απόφαση του δημάρχου Μαλεβιζίου, ο οποίος αναγνωρίζει τις ικανότητες του συμβούλου του, του παραχώρησε το δικαίωμα να μπορεί να υπογράφει μισθωτήρια συμβόλαια αιγιαλού και παραλίας.

Αυτό εντάσσεται στην αγωνία της Δημοτικής Αρχής να εξυπηρετείται άμεσα ο πολίτης και ο επιχειρηματίας του τόπου.

Αναλυτικά η απόφαση του Δημάρχου Μαλεβιζίου:

Αναθέτει στο Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας και Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. κ. Ιωάννη Μαρή του Γεωργίου τη συνεργασία με τις αρμόδιες Διευθύνσεις, τα αρμόδια Όργανα του Δήμου και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των όρων της ΚΥΑ υπ’αριθμό 47458/2020 με την οποία παραχωρήθηκαν ο αιγιαλός και οι παραλίες στους ΟΤΑ α΄βαθμού, σε ότι αφορά τις παραλίες εντός διοικητικών ορίων του Δήμου Μαλεβιζίου.

Επίσης, τον εξουσιοδοτεί για την υπογραφή εγγράφων και πράξεων που σχετίζονται με τον αιγιαλό και την παραλία που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες των ορισμένων Αντιδημάρχων επί των Οικονομικών θεμάτων και των Τεχνικών Υπηρεσιών, εν απουσία δε του Αντιδημάρχου Οικονομικών, να υπογράφει τα μισθωτήρια συμβόλαια αιγιαλού/παραλίας.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...