Ηράκλειο: Στους δρόμους και πάλι οι εκπαιδευτικοί

Petite Perle 300×250

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» χαιρετίζει τις μαζικές και δυναμικές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις στο Ηράκλειο, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, που εξέφρασαν το αίτημα για την απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου που πλήττει ανεπανόρθωτα τη δημόσια εκπαίδευση και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών μας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αδιάλλακτη και με παντελή περιφρόνηση στους δημοκρατικούς θεσμούς και στον θεσμικό διάλογο  ενάντια στην ηχηρή διαμαρτυρία εκπαιδευτικών,  μαθητών και γονέων, κατέθεσε την Πέμπτη 28 Μαΐου το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή και προχωρά, δυστυχώς, τις επόμενες ημέρες στην ψήφισή του.

Οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος», «Φαιστός»  και η ΕΛΜΕ Ηρακλείου συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συνολικά την κοινωνία να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρών στο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο τη Δευτέρα 1 Ιουνίου στις     18:30 μμ., απαιτώντας:

  • Να αποσυρθεί τώρα το αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.
  • Να καταργηθεί η απαράδεκτη τροπολογία και να μην εφαρμοστεί η υπουργική απόφαση της Υπουργού των καμερών για την ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων.
  • Να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία.

πηγή: https://creta24.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ