Το αποχαιρετιστήριο τραπέζι του Αλμυρού

Τελευταία Ενημέρωση:

Του Αντώνη Στρατάκη

Σε μια μέρα που ο Αλμυρός πληροφορήθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ ότι είναι και τυπικά ομάδα Γ εθνικής έκανε στην ταβέρνα ΡΕΡΑΚΗΣ το αποχαιρετιστήριο τραπέζι του στη σεζόν.

Μια σεζόν που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά τέλος καλό όλα καλά αφού ο στόχος που είχε τεθεί πέρυσι το καλοκαίρι έστω και με μία μικρή βοήθεια από τον… κορωνοϊό έγινε πραγματικότητα με την ομάδα του Γαζίου να επανέρχεται ύστερα από πολλά χρόνια στην γνώριμη Γ εθνική την οποία βέβαια είχε ζήσει υπό τη μορφή του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Η ατμόσφαιρα όπως γίνεται κατανοητό ήταν ευχάριστη, τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν και όλοι απολάμβαναν το νέκταρ της επιτυχίας. Η διοίκηση διά του προέδρου Μανώλη Βίστη ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έκαναν, τους ευχήθηκε καλή ξεκούραση τονίζοντας τους ότι επιθυμία της διοίκησης είναι να μείνουν όλοι στον Αλμυρό και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις μαζί τους.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...