Αύριο Δευτέρα αποφασίζει η ΕΠΣΗ για αναδιάρθρωση και ανάδειξη Κυπελλούχου

Petite Perle 300×250

Καθοριστική η αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ ενώ ακολουθεί κλήρωση για ΠΟΑ, Γιούχτα και ΠΑΝΟΜ

Η Δευτέρα 1 Ιουνίου φέρνει σημαντικές εξελίξεις για το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με την συνεδρίαση της ΕΠΣΗ να είναι κρίσιμη για αποφάσεις σχετικά με το μέλλον των τοπικών κατηγοριών.

Κι αυτό γιατί η Επιτροπή Πρωταθλήματος αναμένεται να φέρει τις προτάσεις της για την αναδιάρθρωση, τις οποίες θα κριθεί να εγκρίνει το Δ.Σ.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά και ζητούν απαντήσεις. Το αν θα υπάρξουν υποβιβασμοί είναι μια πιθανότητα που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αλλά τα δεδομένα είναι ανοιχτά.

Σίγουρα θα πρέπει να καθοριστεί ο αριθμός των ομάδων που θα έχουν οι κατηγορίες αλλά και ο αριθμός εκείνων που θα πανηγυρίσουν την άνοδό τους σε παραπάνω κατηγορία.

Επίσης η μορφή διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, αν π.χ. γίνει η Α1 ΕΠΣΗ σε δύο ομίλους αλλά και το αν θα υπάρχουν πλέι οφ και πλέι άουτ. Όλα θα μπουν αύριο πάνω στο τραπέζι.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης και συγκεκριμένα στις 19:30 έχει οριστεί η κλήρωση για την ανάδειξη του Κυπελλούχου, σύμφωνα με την οδηγία της ΕΠΟ.

Αρχικά θα μπουν στην κληρωτίδα Γιούχτας και ΠΑΝΟΜ, οι δύο ομάδες δηλαδή που δεν είχαν ολοκληρώσει τα ημιτελικά (απέμενε η ρεβάνς της νίκης με 3-0 του Γιούχτα). Η ομάδα που θα προκύψει από την πρώτη κλήρωση, θα μπει εκ νέου στην κληρωτίδα που θα… περιμένει ο ΠΟΑ (είχε περάσει στον τελικό) για να βγει ο Κυπελλούχος.

Ασφαλώς και δεν προβλέπεται κάποια απονομή στην διαδικασία και σύμφωνα με την ΕΠΟ, ο Κυπελλούχος θα έχει απλά το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας της νέας περιόδου.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ