Διαμαρτυρήθηκαν μελωδικά τα μέλη του «ΘΥΡΑΘΕΝ» (video)

Μια μελωδική αγωνιστική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου μετέτρεψε τις γειτονιές του Ηρακλείου σε αληθινή γιορτή πολιτισμού, καθώς καλλιτέχνες και μουσικά συγκροτήματα έστησαν τις υπαίθριες συναυλίες τους, ξεσηκώνοντας ευχάριστα τους κατοίκους.

Με κεντρικό σύνθημα "Γινόμαστε και εμείς κρίκοι στην αλυσίδα" τα μέλη του φωνητικού συλλόγου ΘΥΡΑΘΕΝ με έδρα τον Κρουσώνα, ύψωσαν τις μελωδικές φωνές τους στην πλατεία του Αγίου Τίτου, στη Λότζια και στους γύρω κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, ενώνοντάς τις με εκείνες των εργαζομένων, που διεκδικούν τα δικαιώματά τους αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή για τον κλάδο.

«Ήταν μία μελωδική διαμαρτυρία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στους δρόμους του Ηρακλείου, συμμετέχοντας στη δράση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου "Γινόμαστε και εμείς κρίκοι στην αλυσίδα. Με αυτόν τον τρόπο και με τα τραγούδια μας προσπαθούμε να σμίξουμε τον κόσμο και να ακουστούμε ειρηνικά και χαρούμενα για το δίκιο μας», δηλώνει στη Φωνή του Μαλεβιζίου η μαέστρος κ. Εύα Κουτσογιαννάκη και μέλος του φωνητικού συνόλου «Thirathen vocal group».

https://www.facebook.com/eva.koutsogiannaki/videos/3258841354167793/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ