Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Βασιλάκης

Petite Perle 300×250

Στα 59 του χρόνια έφυγε από την ζωή ο Γιάννης Βασιλάκης, ένας δραστήριος Κρητικός, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του. 

Τον γνωρίσαμε από την παρουσία του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου.  Στη συνέχεια βρέθηκε στο πλευρό του πρώην δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη, ενώ υπήρξε και συνεργάτης του Ζαχαρία Καλογεράκη στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Υπήρξε και άνθρωπος του ποδοσφαίρου, καθώς, μεταξύ άλλων, διετέλεσε για χρόνια αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ. 

Η κηδεία του θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στην Γαρίπα, (η σορός θα μεταφερθεί στις 14:30 στην εκκλησία).

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου πενθεί για την απώλεια του Γιάννη Βασιλάκη, ο οποίος διετέλεσε κατά το παρελθόν αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος.

Ο εκλιπών συνέβαλε τα μέγιστα για την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων, ενώ πάντα ήταν κοντά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό και τα επόμενα χρόνια, όπου διετέλεσε αντιδήμαρχος στον δήμο Μινώα Πεδιάδος.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους εμάς τους συνεργάτες και φίλους του, όπως βαρύ είναι το πένθος και για τον αγαπημένο του τόπο καταγωγής, την Γαρίπα.

Ο αγαπημένος μας Γιάννης έδωσε μεγάλη μάχη τα δύο τελευταία χρόνια και άφησε πριν λίγο την τελευταία του πνοή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο στις 16:00 στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών στη Γαρίπα και αντιπροσωπεία της ΕΠΣΗ θα δώσει το παρών για το ύστατο αντίο (η σορός θα μεταφερθεί στη 1μ.μ. στην εκκλησία).

Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγό του Βέρα και στα παιδιά του Αθηνά και Κωνσταντίνο… Καλοστραθιά Γιάννη…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ