Κόρινθος: Συγκλονίζει ο θάνατος της 23χρονης Αλεξάνδρας μετά από επέμβαση ρουτίνας!

Petite Perle 300×250

Το ξέσπασμα φίλης της

Η Κόρινθος παραμένει ανάστατη από τον θάνατο της 23χρονης Αλεξάνδρας. Μιας νεαρής κοπέλας που δεν πρόλαβε να κάνει τα 23α γενέθλιά της. Μια επέμβαση ρουτίνας ήταν η αρχή του τέλους της…

Η 23χρονη Αλεξάνδρα είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου, πριν από 10 ημέρες και έπεσε σε κώμα αμέσως μετά το χειρουργείο. Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και επί δέκα μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Οι προσπάθειες των γιατρών δεν απέφεραν καρπούς. Όλο αυτό το διάστημα φίλοι και γνωστοί έκαναν εκκλήσεις μέσω Facebook για αίμα. Χθες το πρωί η άτυχη Αλεξάνδρα άφησε την τελευταία της πνοή, με τον θάνατό της να σκορπάει πόνο, θλίψη και οργή στον τόπο που έζησε και μεγάλωσε.

«Για εκείνη παλεύαμε τόσο καιρό! Κι εκείνη πάλευε να ζήσει αλλά δεν τα κατάφερε! Δεν άντεξε! Δεν πρόλαβε να κάνει τα 23α γενέθλιά της!!! Τι μπορεί να νιώθουμε όλοι τώρα; Τι μπορεί να νιώθει η οικογένεια της; Θλίψη! Οργή! Ο γιατρός αυτός που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη να βοηθάει ανθρώπους την σκότωσε! Δεν θα μείνει έτσι αυτό!!! Θα πληρώσει ακριβά για την πράξη του!!! Κι εύχομαι να μην μπορέσει πάλι να κοιμηθεί ήρεμος!!! Εύχομαι να νιώσει τον πόνο που προκάλεσε!!!» γράφει μια φίλη της στο Facebook.

Την τραγική είδηση σχολίασε με ανάρτησή του και ένας από τους καθηγητές στο σχολείο που πήγαινε…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ