Παρελθόν από το Άλογο ο Δημήτρης Μπράνης

Τελευταία Ενημέρωση:

Διαφορετικό δρόμο έπειτα από δύο χρόνια μαζί θα τραβήξουν το Άλογο Μαλεβιζίου και ο προπονητής Δημήτρης Μπράνης. Το Άλογο ευχαρίστησε τον νεαρό προπονητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για μια πιθανή επιστροφή του στην ομάδα μελλοντικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλόγου:

Μετά από συνάντηση με τον για δύο χρόνια προπονητή της ομάδας μας αποφασίστηκε ότι το καλύτερο για τις δύο πλευρές είναι η λύση της συνεργασίας μας.
Ο Δημήτρης Μπράνης ήρθε στην οικογένεια του αλόγου το 2018 στην πρώτη μας σεζόν στο τοπικό ποδόσφαιρο η οποία συνοδεύτηκε με την επιτυχία της ανόδου!
Ένα ευχαριστώ ίσως είναι λίγο για τον Δημήτρη που πάλεψε πολλές αντιξοότητες τα δύο αυτά χρόνια και προσέφερε στην ομάδα το καλύτερο που μπορούσε.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία λοιπόν σε ότι κάνει εντός και εκτός ποδοσφαίρου,να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα εδώ για ένα μέλος της οικογένειας όπως τον θεωρούμε!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...