Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τα χρήματα που έκαναν "φτερά"!

Petite Perle 300×250

Σε ποια κατεύθυνση κινούνται οι συνήγοροι του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων, μετά τις αποκαλύψεις του cretalive

"Πλήρες φως" ώστε "να μην μείνει τίποτα στην σκιά". Σαφής και ξεκάθαρη είναι η εντολή που έχει δώσει η διοίκηση του ΤΟΕΒ Ινίου για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης χρημάτων από τα ταμεία του Οργανισμού, που αποκάλυψε το cretalive, και έχει κάνει άνω κάτω την ενδοχώρα του Ηρακλείου.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι συνήγοροι του Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων: "Να βρεθεί η αλήθεια από τους ελεγκτές και εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του ΤΟΕΒ".

Για την ώρα, το μέγεθος της ζημιάς δεν μπορεί να διαπιστωθεί. Προέχει η ολοκλήρωση της έρευνας. Κι αφότου ολοκληρωθεί η έρευνα, δίδεται η δυνατότητα άσκησης ποινικής δίωξης.

Πάντως, από την αρχή εκφράστηκαν (όπως κι εκφράζονται) φόβοι ότι το πρόβλημα ίσως είναι πολύ σοβαρότερο από εκείνο που είχε διαπιστωθεί αρχικά. Σύμφωνα με τον νέο νόμο, για να έχουμε κακούργημα, η ζημιά πρέπει να είναι άνω των 120.000 ευρώ.

Η πλευρά εμπλεκόμενου προσώπου υποστηρίζει ότι η μαύρη τρύπα είναι λιγότερη από 100.000 ευρώ. 
Στο ίδιο πρόσωπο έχει δοθεί άδεια άνευ αποδοχών, ώστε να μην έχει πρόσβαση στα στοιχεία τα οποία έχουν διασφαλιστεί και θα παραδοθούν στους ελεγκτές.

Να σημειωθεί ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, ο νόμος δίνει τη δυνατότητα απόδοσης των χρημάτων για να υπάρξει ευνοϊκότερη αντιμετώπιση στους κατηγορουμένους.

πηγή: https://www.cretalive.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ