Σύμβουλος του πρωθυπουργού για θέματα της Κρήτης, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Petite Perle 300×250

Ειδικός σύμβουλος στην Προεδρία της Δημοκρατίας, είναι εδώ και λίγους μήνες, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης και επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη Μπροστά», Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης επελέγη από τον πρωθυπουργό ως σύμβουλός του για θέματα που αφορούν στην Κρήτη, μία κίνηση που αποτυπώνει την μεγάλη σημασία που δίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νησί.

«Πρόκειται για μία τεράστια τιμή στο πρόσωπό μου από τον πρωθυπουργό της χώρας. Είμαι γνώστης των προβλημάτων στην Κρήτη και εργάζομαι από τον περασμένο Ιανουάριο με στόχο να βοηθηθεί το νησί, σε μία περίοδο εξαιρετικά δύσκολη. Δεν θέλησα να «διαφημίσω» τα νέα μου καθήκοντα, γνωρίζετε ότι είμαι χαμηλών τόνων, το ίδιο και ο κ. Μητσοτάκης,», δήλωσε στοο κ. Μαρκογιαννάκης.

Αναφορικά με τα δύο φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί, τον τουρισμό και τα αγροτικά, ο κ. Μαρκογιαννάκης για το μεν πρώτο δήλωσε ότι αναμφίβολα θα είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν, όμως εκτίμησε ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο δείχνουν οι εκτιμήσεις, ενώ για τις καταστροφές στις καλλιέργειες και τα απανωτά χτυπήματα στο εισόδημα των αγροτών, είπε ότι ο αγροτικός τομέας πρέπει οπωσδήποτε να στηριχθεί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ