Δήμος Βερύκιος: Η αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Τελευταία Ενημέρωση:

Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό. Συγκράτησε με δυσκολία τα δάκρυα του 

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα του ο Δήμος Βερύκιος σήμερα το πρωί στον αέρα του Happy Day, όταν έκανε μια αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά. Όπως τον ακούσαμε να λέει, περνάει πολύ δύσκολα.

Ο Δήμος Βερύκιος, εμφανώς συγκινημένος, αποκάλυψε «Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου… Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα».

Επίσης συγκινημένη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...