Οι κλαδοκοπές αποτελούν κομμάτι της οδικής ασφάλειας και πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα

Συνεδρίασε σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μετά τις σχετικές ανακοινώσεις του Περιφερειάρχη, ζήτησε και πήρε το λόγο ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης τονίζοντας τις θετικές εξελίξεις από τις επισκέψεις του κ. Περιφερειάρχη στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Ανάπτυξης. Πρότεινε μάλιστα στον κ. Περιφερειάρχη για τη συνέχεια, να πηγαίνουν μαζί σε πιθανές επόμενες συναντήσεις ώστε να πιέζουν περισσότερο και να διεκδικούν από κοινού για το καλό του τόπου. Σε αυτή τη μάχη όλοι όσοι μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις εξελίξεις είναι απαραίτητοι και χρήσιμοι.

Στις εξαγγελίες του κ. Περιφερειάρχη σχετικά με τις παρεμβάσεις για την συντήρηση επί του Β.Ο.Α.Κ. για την οδική ασφάλεια, ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε: «Έχει γίνει πολύ συζήτηση για την επικινδυνότητα του υπάρχοντος εθνικού οδικού δικτύου της Κρήτης.
Αδιαμφισβήτητα λοιπόν, μέχρι να προχωρήσει η διαδικασία για την κατασκευή ενό σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, οφείλουμε να κάνουμε άμεσα παρεμβάσεις για την προσωρινή βελτίωση των επικίνδυνων σημείων επί του ΒΟΑΚ. Κομμάτι της οδικής
ασφάλειας όμως αποτελούν και οι κλαδοκοπές, οι οποίες σε ορισμένα σημεία έχουν πολλά χρόνια να γίνουν και θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ