Λύθηκε το μυστήριο με τα καλάμια στο Γαζανό ποταμό

Συνεργείο του Δήμου Μαλεβιζίου ήταν τελικά αυτό που έσπασε και άφησε τα καλάμια στο Γαζανό ποταμό τρομάζοντας αρχικά τους περίοικους που δε γνώριζαν πως θα ακολουθήσει καθαρισμός τους.

Τα καλάμια στο κομμάτι του δρόμου μετά τη γέφυρα του Γαζανού που συνδέει Αμμουδάρα με Γάζι είχαν φουντώσει πολύ και είχαν καταλάβει μεγάλο μέρος του οδοστρώματος καθιστώντας την κίνηση οχημάτων επίφοβη.

Έτσι συνεργείο του Δήμου με μπουλντόζα μετέβη στην περιοχή και προέβη σε σπάσιμο όσων εμπόδιζαν τραβώντας τα προς το ποτάμι για να μπορούν να περάσουν από το δρόμο αυτοκίνητα. Όπως μας διαβεβαίωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Πετούσης, σήμερα το αργότερο αύριο θα πάει άλλο συνεργείο για να καθαρίσει εντελώς το σημείο και να απομακρύνει τα σπασμένα καλάμια.

Να σημειώσουμε πως επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτή την περιοχή θορυβήθηκαν όταν είδαν τη μπουλντόζα να σπάει τα καλάμια και να αποχωρεί χωρίς κανένας να τα απομακρύνει, καθώς δεν ήξεραν πως θα ακολουθήσει άλλο συνεργείο γι αυτή την εργασία

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ