Ο Μπουμάκης εξέπεμψε SOS για το μέλλον του ΠΑΟΚ

Του Αντώνη Στρατάκη


Τον κώδωνα του κινδύνου στην κοινωνία του Κρουσώνα έκρουσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης για το μέλλον του ΠΑΟΚ στην έκτακτη γενική συνέλευση που έγινε σήμερα Τετάρτη βράδυ.


Τόνισε ότι λόγω και της επιδημίας του κορωνοϊού η νέα σεζόν προβλέπεται δύσκολη και κάλεσε τον Κρουσώνα να στηρίξει με την παρουσία του στη διοίκηση την ομάδα.


Τόνισε ότι από το 11αμελες Δ.Σ. έχουν μείνει 4-5 ακόμα άτομα αφού κάποιοι θα αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους. Όπως είπε ενώ το 2017 ανέλαβε την προεδρία, το Δ.Σ. είχε 17 μέλη αλλά κάθε χρόνο αποχωρούσαν και 2-3 και σήμερα ο ΠΑΟΚ έφτασε να έχει 4-5 συμβούλους ενεργούς.


Ο Κώστας Μπουμάκης είπε με έμφαση ότι μια ομάδα νε την ιστορία του ΠΑΟΚ δεν γίνεται να μην έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο τοπικό της Α1 και αν δεν πλαισιώσουν την διοίκηση κάποιοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά ο ίδιος θα αποχωρήσει από την προεδρία.


Ο γενικός αρχηγός Μύρων Μακατουνάκης αφού υπεραμύνθηκε όσα είπε ο πρόεδρος τόνισε ότι το μπάτζετ ακόμα και αν η ομάδα κάνει πρωταθλητισμό θα είναι αρκετά μικρότερο από φέτος, αλλά αν η διοίκηση δεν βρει συμπαράσταση ο ΠΑΟΚ στο επόμενο πρωτάθλημα θα κατέβει με ότι ρόστερ μπορεί να φτιάξει, παίρνοντας πίσω και δικά του παιδιά που παίζουν δανεικοί σε άλλες ομάδες.


Ο Μανώλης Μακατουνάκης όταν πήρε τον λόγο είπε ότι οι παίκτες δεν έπαιζαν ανάλογα με τα χρήματα που έπαιρναν και επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει πιο ζεστά την ακαδημία του, να βγάλει δικούς του παίκτες που θα πονάνε την ομάδα και το όποιο Δ.Σ. θα έχει μικρότερη οικονομική επιβάρυνση.


Να τονίσουμε ότι το παρών έδωσαν 15 άνθρωποι, αριθμός που θεωρήθηκε ικανοποιητικός για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ. Θα υπάρξει και δεύτερη γενική συνέλευση 15 Ιουνίου και μέχρι τότε όλοι υποσχέθηκαν να κάνουν κάποιες επαφές προκειμένου να πείσουν ανθρώπους να ασχοληθούν ενεργά με την ομάδα.


Ο Κώστας Μπουμάκης όσον αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν απέναντι στους παίκτες είπε ότι θα πάρουν όλα όσα τους οφείλει ο ΠΑΟΚ έως τη διακοπή των πρωταθλημάτων αφού όπως είπε "ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και εμείς σοβαροί άνθρωποι για να φάμε λεφτά από τους παίκτες οι οποίοι έδειξαν κατανόηση και συμφώνησαν να πληρωθούν όταν θα υπάρξει ξανά ροή χρημάτων στον σύλλογο".


Τέλος ένα παράπονο που έβγαλε ο Κώστας Μπουμάκης ήταν το γεγονός πως όταν ο ΠΑΟΚ κάνει μια εκδήλωση δεν πάει το χωριό ενώ όταν πάει σε εκδηλώσεις μικρότερων ομάδων γίνεται χαμός από κόσμο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ