Ο Τουρισμός στο επίκεντρο συζήτησης στο Τμήμα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο

Τελευταία Ενημέρωση:

Το ζήτημα του τουρισμού απασχόλησε την τελευταία συνεδρίαση του Τμήματος Τουρισμού της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Ανασυγκρότησης Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση: “Στην έλλειψη ουσιαστικού κυβερνητικού σχεδίου για την διάσωση του ελληνικού  τουρισμού, τις αλλεπάλληλες, αντιφατικές, ασαφείς κυβερνητικές ανακοινώσεις που επιδεινώνουν το θολό τοπίο και επιτείνουν την αίσθηση αβεβαιότητας και ανασφάλειας των εργαζομένων και των μικρομεσαίων επιχειρηματιών του κλάδου, και στην ανάγκη πραγματικής στήριξης του ελληνικού τουρισμού και των ανθρώπων της εστιάστηκε η συζήτηση που έγινε στην τελευταία συνεδρίαση του Τμήματος Τουρισμού.

Τα δήθεν μέτρα «στήριξης» της εργασίας, που στην ουσία απορρυθμίζουν το εργασιακό πλαίσιο και καταστρατηγούν τα εργασιακά δικαιώματα, τα άτολμα, αποσπασματικά και ανεπαρκή μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε αντίθεση με τις γενναιόδωρες ρυθμίσεις υπέρ των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων φωτίζουν ξεκάθαρα την μεροληπτικά ταξική, ιδεοληπτική πολιτική της κυβέρνησης και προκαλούν τις δίκαιες αντιδράσεις φορέων και εργαζομένων τις οποίες ανεπιφύλακτα στηρίζουμε.

Το επόμενο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα εντείνει τις επαφές του με τον κόσμο του τουρισμού σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης από κοινού ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τον ελληνικό τουρισμό που θα σέβεται εκείνους που τον δημιουργούν  και θα διαφυλάσσει την αειφορία του, έναν υπεύθυνο, πράσινο, κοινωνικά ανταποδοτικό τουρισμό που θα αποδίδει στον κόσμο της εργασίας την αξία του ως ένα από τα ουσιαστικότερα ποιοτικά στοιχεία ενός αναβαθμισμένου τουριστικού προϊόντος”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...