Συνεχίζει στη Δαμάστα ο«γκολτζής» Άγγελος Καστελλιανάκης και στη Γ' Εθνική

Με το «βαρύ πυροβολικό» της, τον Άγγελο της επιθετικής της γραμμής, έναν από τους κορυφαίους σέντερ φορ που έχει αναδείξει το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο την τελευταία 15ετία, θα πορευτεί και στην Γ' Εθνική η Δαμάστα. Και το όνομα αυτού… Άγγελος Καστελλιανάκης!

Ο πρώτος σκόρερ φέτος της Δαμάστας, που την οδήγησε με τα δικά του γκολ στο πρώτο ιστορικό πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ' Εθνική, θα «παραβιάζει» τις κρητικές εστίες με την φανέλα της ομάδας την επόμενη περίοδο. Ο 32χρονος επιθετικός συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της Δαμάστας κ. Γιάννη Νικηφόρο και συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας με τους πρωταθλητές.

Ο Άγγελος Καστελλιανάκης έβαλε στο παλμαρέ του άλλο ένα πρωτάθλημα Ηρακλείου, το τρίτο συνεχόμενο μετά από αυτά με Γιούχτα το 2018 και Πόρο το 2019, συνεχίζοντας να σκοράρει ακατάπαυστα. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε σημείωσε με την Δαμάστα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο, καταγράφοντας μάλιστα και ένα χατ-τρικ στο νικηφόρο 4-0 επί του ΑΟΤ στην 9η αγωνιστική.

Μάλιστα, ο «Καστέλος» δεν ήταν μόνο πρώτος σκόρερ αλλά και πρώτος σε συμμετοχές! Αγωνίστηκε και στα 25 παιχνίδια πρωταθλήματος αλλά και στο μοναδικό παιχνίδι Κυπέλλου με συνολικά 2169 λεπτά συμμετοχής σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδάκης και το Δ.Σ. του ΑΟ Δαμάστας εύχονται στον Άγγελο Καστελλιανάκη μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ