768.000,00€ για αντιπλημμυρικό στο Τσαλικάκι από το Δήμο Μαλεβιζίου!

Στην Αθήνα ο Μ. Μποκέας με τον Υφυπουργό Υποδομών Γ. Κεφαλογιάννη

Ένα μεγάλο και αναγκαίο έργο για το Μαλεβίζι, το αντιπλημμυρικό της οδού 16 Μαρτύρων στο Τσαλικάκι, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης με χρηματοδότηση του Δήμου Μαλεβιζίου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Τη σχετική απόφαση ένταξης, προϋπολογισμού 768.000,00€ υπέγραψαν σήμερα στην Αθήνα οΥπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής και οΥφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης, παρουσία του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα. Το παρών στην υπογραφή της απόφασης χρηματοδότησης έδωσαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης.

Σε δηλώσεις του, στο πλαίσιο της υπογραφής, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ανέφερε: «Με υπογραφές  του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και του Υφυπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη ξεκινάμε ένα έργο πνοής και αξιοπρέπειας. 768.000,00€ για μια μεγάλη αντιπλημμυρική παρέμβαση στην οδό 16 Μαρτύρων. Για τη βελτίωση της προσβασιμότητας και των συνθηκών οδικής ασφάλειας. Για να πάψει η περιοχή να βουλιάζει με την πρώτη βροχή.

Κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας. Ένα δίκαιο αίτημα που ταλαιπώρησε επί δεκαετίες το Τσαλικάκι, τώρα υλοποιείται.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Υποδομών Κώστα Αχ. Καραμανλή, τον Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού και Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, τον Βουλευτή Ηρακλείου Μάξιμο Σενετάκη και τα στελέχη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας.

Μαζί συνεχίζουμε να παλεύουμε για το Μαλεβίζι»!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ