MLS: Ψήφισαν υπέρ της επιστροφής τον Ιούλιο

Με τουρνουά στο Ορλάντο, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τη μείωση που έκαναν αποδεκτή οι ποδοσφαιριστές των ομάδων, θα επιστρέψει τον επόμενο μήνα το MLS!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα theAthletic, η ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε σε… δυο δόσεις την Τρίτη και την Τετάρτη, ανέδειξε ως επιθυμία όλων την επιστροφή στη δράση κι έτσι το MLS αναμένεται να παίξει ξανά μπάλα από τον Ιούλιο.

Οι συνθήκες με την πανδημία στις ΗΠΑ είναι τέτοιες που αναγκάζουν τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να διαφοροποιήσει τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί η δράση, με τις ομάδες να συμφωνούν στη διεξαγωγή τουρνουά που θα λάβει χώρα στο Ορλάντο.

Εκεί θα βρεθούν από τα τέλη Ιουνίου όσες ομάδες δεν μπορούν να προπονηθούν κανονικά στις δικές τους εγκαταστάσεις, ενώ, όσες έχουν αυτή τη δυνατότητα, θα ταξιδέψουν στις αρχές Ιουλίου έχοντας ήδη κάνει την προετοιμασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως έπειτα από διαβουλεύσεις και συζητήσεις, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων δέχθηκαν μείωση στα συμφωνηθέντα με τους συλλόγους τους και μέρος αυτού του ποσού που εξοικονομείται θα χρηματοδοτήσει όλο το τουρνουά που θα στηθεί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ