Σφοδρή επίθεση του Μελισσανίδη στον Μαρινάκη: «Η γνωστή παρέα του Πειραιά…»

Ευθεία επίθεση της εταιρίας «Oil One» του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή μπαράζ δημοσιευμάτων σε Μέσα του εναντίον της εταιρίας

Ηεταιρία «Oil One» του Δημήτρη Μελισσανίδη έδωσε απάντηση σε έντονο ύφος στα δημοσιεύματα που καταγράφηκαν το τελευταίο διάστημα σε Μέσα του ομίλου Μαρινάκη, σε σχέση με τη δραστηριότητα στην περιοχή της Δραπετσώνας. Στην ανακοίνωσή της, γίνεται αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και στο Δήμο Κερατσινίου και την Σταυρούλα Αντωνάκου, με την εταιρία να υπογραμμίζει πως «δεν εκβιάζεται και δεν φοβάται».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τις προηγούμενες μέρες γίναμε στόχος μιας πρωτοφανούς συντονισμένης επίθεσης μέσω συγκεκριμένων δελτίων ειδήσεων, ιστοσελίδων, εφημερίδων. Είναι ξεκάθαρο ότι ο δήθεν ανεξάρτητος, αντικειμενικός και αθώος Μιντιακός όμιλος που ταυτίζεται απροκάλυπτα με τα οικονομικά συμφέροντα και τις επικοινωνιακές μεθοδεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, αναλαμβάνει μια διατεταγμένη αποστολή με επιστρατευμένη δημοσιογραφική δράση και ουσιαστική συνεργασία με τους εκλεκτούς της αυτοδιοίκησης, τον Δήμαρχο Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστο Βρεττάκο και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου.

Σε αγαστή σύμπραξη ο όμιλος Μαρινάκη προσπαθεί για μια ακόμη φορά με ψέματα και παραπληροφόρηση να στιγματίσει και να συκοφαντήσει τόσο την OIL ONE, μία από τις πλέον σύγχρονες περιβαλλοντικές μονάδες του κόσμου, όσο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη προσωπικά. Τα δημοσιεύματα αυτά και η συντεταγμένη επίθεση από όλα τα Μέσα και τους ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη αποκαλύπτουν τη διασύνδεση οικονομικών συμφερόντων και μιντιακών σχεδιασμών με ορισμένους άρχοντες της αυτοδιοίκησης στην περιοχή του Πειραιά.

Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος:

  • • Η προσβολή και ο στιγματισμός της Νομοθετικής εξουσίας (Βουλή, κόμματα και βουλευτές) και της Εκτελεστικής εξουσίας (κυβερνήσεις και υπουργοί από το 2012 μέχρι σήμερα) για δήθεν «χαριστικές» αποφάσεις.
  • • Ο εκφοβισμός και ο εκβιασμός των Υπουργείων, της αποκεντρωμένης διοίκησης, των κρατικών αρχών και υπηρεσιών.
  • • Η αμαύρωση της εικόνας και η παράνομη διακοπή της λειτουργίας της OIL ONE, μιας από τις πιο προηγμένες περιβαλλοντικές υποδομές, που αποδεδειγμένα και έμπρακτα εξυπηρετεί την δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
  • • Η υπονόμευση και ο ευτελισμός των ελεγκτικών μηχανισμών.

Ο Όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη ματαιοπονεί γιατί συγκρούεται με την αλήθεια και την πραγματικότητα των νόμων, εθνικών και ενωσιακών. Τους πληροφορούμε για μια ακόμη φορά τα εξής:

Η OIL ONE είναι αναγνωρισμένη διεθνώς ως μία από τις πιο σύγχρονες περιβαλλοντικές υποδομές στον κόσμο. Ως σύγχρονη περιβαλλοντική υποδομή είναι απολύτως νόμιμη και συμβατή με τον Χωροταξικό Ρυθμιστικό Σχεδιασμό της Αττικής καθώς η ύπαρξη και η λειτουργία της είναι υποχρεωτική από την Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία, η αδιάλειπτη λειτουργία της είναι κρίσιμη και καθοριστική για την συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά και για την προστασία του χερσαίου και θαλάσσιου περιβάλλοντος, καθώς και της δημόσιας υγείας.

Ως σύγχρονη περιβαλλοντική υποδομή ενσωματώνει τις πιο εξελιγμένες αντιρυπογόνες τεχνολογίες, ενώ παρακολουθείται και ελέγχεται ανελλιπώς από αξιόπιστους και φερέγγυους Δημόσιους και Πανεπιστημιακούς φορείς όπως το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αστεροσκοπείο Αθηνών και το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στον έλεγχο που διενεργήθηκε για πολλοστή φορά από κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Περιβάλλοντος στις 19 Μαΐου 2020: ΔΕΝ διαπιστώθηκε ρύπανση ή υποβάθμιση του περιβάλλοντος και ΔΕΝ έγιναν αισθητές οσμές πέριξ της εγκατάστασης σε ακτίνα 100 μέτρων.

Ο όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι συν αυτώ οφείλουν να γνωρίζουν ότι τα μυθεύματα, η παραπληροφόρηση τους, οι κινδυνολογίες και τα ψέματα τους έχουν διαψευσθεί από τα πορίσματα όλων των ελεγκτών περιβάλλοντος είτε κατά τους καθιερωμένους ελέγχους τους είτε μετά από τις διατεταγμένες καταγγελίες των «εκλεκτών» προσώπων της αυτοδιοίκησης. Η γνωστή «παρέα» του Πειραιά οφείλει να γνωρίζει ότι η OIL ONE δεν φοβάται και δεν εκβιάζεται, όσο ο πόλεμος γίνεται με νόμιμα μέσα, γιατί λειτουργεί σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και κανόνες που προβλέπονται από την περιβαλλοντική νομοθεσία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο Δήμαρχος και η υπόλοιπη παρέα του Πειραιά έχουν στοχοποιήσει με απαράδεκτη και παράνομη εμμονή την OIL ONE, οποιαδήποτε απόπειρα για προβοκάτσια και οποιοδήποτε σαμποτάζ, θα έχει αυτούς ως ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ