Δεν ανοίγει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου

Petite Perle 300×250

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Την απόφαση να παραμείνει κλειστός ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαζίου για όλο το καλοκαίρι πήραν τα μέλη και οι δάσκαλοι των τμημάτων.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου Ελένη Ξυλούρη «Σεβόμενοι την πολύ δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι ζούμε, αποφασίσαμε να παραμείνουμε κλειστά όλο το καλοκαίρι. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούμε να προστατέψουμε την υγεία τόσο των μαθητές μας και των οικογένειών τους, όσο και την ασφάλεια των δασκάλων μας».

Η κ. Ξυλούρη συνεχίζει λέγοντας ότι «ο Σύλλογος θα ανοίξει ξανά για να υποδεχθεί τους μαθητές του την 1η Σεπτεμβρίου, με όλες τις δραστηριότητες που είχαμε φέτος και ακόμη περισσότερες».

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να τονίσουμε την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κτιρίου για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαζίου, καθώς οι δραστηριότητες που φιλοξενεί είναι δεκάδες με περισσότερους από 300 μαθητές.

Με αυτό το σκεπτικό ορθώς έπραξαν τα μέλη του Συλλόγου, καθώς οι δύο μόνο αίθουσες που υπάρχουν είναι ακατάλληλες, τόσο τη συγκεκριμένη περίοδο για αποφυγή μετάδοσης του ιού, αλλά και γενικότερα.

Όσον αφορά στις πολυήμερες καλοκαιρινές εκδηλώσεις που κάθε χρόνο λάμβαναν χώρα στο θεατράκι Γαζίου, αυτές ακυρώνονται, καθώς οι μαθητές ενώ είχαν ξεκινήσει τις προετοιμασίες, λόγω κορωνοϊού σταμάτησαν τις απαραίτητες πρόβες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ