Ένωσαν τις δυνάμεις τους Δήμος, Κοινότητα και Σύλλογοι Γαζίου για το περιβάλλον (φωτ.)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Με μία αξιέπαινη δράση δενδροφύτευσης του προαύλιου χώρου στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων γιορτάζει σήμερα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η Κοινότητα Γαζίου.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των μελών της Κοινότητας και του προέδρου της Βαγγέλη Παρασύρη, ο οποίος έχει στο πλευρό του όλο το Δήμο Μαλεβιζίου και ειδικότερα τον αντιδήμαρχο της Υπηρεσίας Καθαριότητας Μιχάλη Αλμπαντάκη ο οποίος έδωσε το παρών, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Γαζίου, Πολύδροσου και Αγίας Μαρίνας και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας και 2ου και 3ου Πολύδροσου και ο Σύλλογος Γυναικών Μαλβαζία.

Η πρωτοβουλία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού εκτός της δράσης δεν έλειψε το καλό κλίμα, τα γέλια και τα κεράσματα.

Όσοι έδωσαν το παρών, ανάμεσά τους και οι πατέρες της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου στο Πολύδροσο, στο οποίο ανήκει και ο Ιερός Ναός των Αγίων Πάντων, εκτός της ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, κατάφεραν να περάσουν και το μήνυμα του εθελοντισμού, κάνοντας πράξη τον στόχο «Να κάνουμε το Μαλεβίζι τον τόπο που μας αξίζει»!

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...