«Είμαι άδικα στη φυλακή» λέει η 45χρονη που σκότωσε με ψαλίδι το φίλο της στον Τσούτσουρα

Petite Perle 300×250

«Είμαι άδικα στη φυλακή» υποστηρίζει η 45χρονη Γαλλοαλγερινή που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύντροφό της με ψαλίδι πέρυσι στον Τσούτσουρα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Η 45χρονη γυναίκα, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υποστηρίζοντας όσα είχε ισχυριστεί και πέρυσι και τόνισε ότι στο φονικό όπλο που εντοπίστηκε, βρέθηκε μόνο το γενετικό υλικό του 56χρονου.

Το ζευγάρι είχε φτάσει στην Κρήτη πέρυσι τον Ιούλιο για διακοπές. Εκεί συνέβη το μοιραίο με την 45χρονη να δηλώνει σήμερα από τις φυλακές όπου κρατείται «Δεν είμαι ένοχη. Με κατηγορούν, κατά τη γνώμη μου, άδικα. Είμαι κλεισμένη στη φυλακή για το τίποτα. Δεν έκανα τίποτα! Η δικαστής και ο εισαγγελέας που ανέλαβε με κατηγόρησαν αμέσως χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις».

Σύμφωνα με την ίδια ο σύντροφος της «Πήρε το ψαλίδι και μαχαίρωσε τον εαυτό του και εγώ φώναζα «σταμάτα, σταμάτα»! Εγώ πιστεύω ότι δεν ήθελε να αυτοκτονήσει. Ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό του αλλά όχι να πεθάνει» συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων, η 45χρονη.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 56χρονος άνδρας έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Η πλειονότητα των τραυμάτων ήταν στον θώρακα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ