Αλλάζει αναπτυξιακή ταχύτητα το Μαλεβίζι με σύμπλευση και της αντιπολίτευσης

Petite Perle 300×250

Για άθλο του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα στη διαπραγμάτευση μίλησε εκπρόσωπος των φορέων

Οι πληροφορίες που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη μιλούν για έργα μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, με τη ναυαρχίδα να είναι η κατασκευή του δρόμου από Γάζι έως τα όρια του Δήμου Ηρακλείου και η κατασκευή σχολικών κτιρίων.

Με κλειστές τις πόρτες συνεδρίασε πριν λίγο το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου με αφορμή την αυριανή πανηγυρική υπογραφή της διασύνδεσης Κρήτης-Αττικξής με την παρουσία του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη και της ηγεσίας του ΑΔΜΗΕ.

Προηγήθηκαν οι συνεδριάσεις με την παρουσία του Δημάρχου της Επιτροπής Ενεργείας και της Επιτροπής Αγώνα των φορέων της Δαμάστας όπου σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησαν με την ενημέρωση που τους έγινε και εφράστηκαν με θετικά λόγια για τη διαπραγμάτευση και τα αποτελέσματα της που πέτυχε ο Μενέλαος Μποκέας.

Το Δ.Σ. Μαλεβιζίου ομόφωνα (εκτός τον κ.Χουστουλάκη) επικύρωσε και συμφώνησε με τα αντισταθμιστικά ωφέλη που αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο στο Ατλαντίς κατά την υπογραφή του έργου της ενεργειακής διασύνδεσης της Κρήτης.

Άλλωστε το θετικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις επιβεβαιώνουν και τα ηγετικά στελέχη του ΑΔΜΗΕ σε επίσημες τοποθετήσεις τους.

Ας περιμένουμε όμως τις επίσημες δηλώσεις των αρμοδίων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ