Κίνδυνος δυο φρεάτια στην Αμμουδάρα-Δέσμευση αποκατάστασης

Petite Perle 300×250

Κίνδυνος για διερχόμενους δικυκλιστές αλλά και για πεζούς, που κινούνται βραδινές ώρες επί της Λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου στην Αμμουδάρα, λίγο πριν τη γέφυρα που την τέμνει με την 3ης Σεπτεμβρίου, αποτελούν δύο φρεάτια απορροής ομβρίων υδάτων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της Φωνής του Μαλεβιζίου οι σχάρες των φρεατίων έχουν κατέβει πολύ χαμηλά σε σχέση με την άσφαλτο με αποτέλεσμα να λειτουργούν ως μεγάλες και βαθιές λακκούβες.

Όπως μας είπαν περίοικοι, αν το βράδυ κινείται στο δρόμο αυτό ένα μηχανάκι και κάποιο όχημα κορνάρει ζητώντας να πάει στην άκρη για να περάσει και ο οδηγός της μηχανής λόγω σκότους δεν δει το φρεάτιο και πέσει μέσα σίγουρα δεν θα βγει όρθιος και χωρίς τραύμα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με ένα πεζό που θα θελήσει να διασχίσει κάθετα το δρόμο.

Για το θέμα επικοινωνήσαμε με τον αντιπρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου Γιάννη Βάμβουκα ο οποίος μας ενημέρωσε πως άμεσα θα σταλεί στο σημείο συνεργείο για να διαπιστώσει και να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ