Φοιτήτρια έσπασε την καραντίνα έκανε πάρτυ και κόλλησαν ουκ ολίγοι κορωνοϊό

Petite Perle 300×250

Η κόρη εύπορης οικογένειας επέστρεψε από την Αγγλία και θέλησε να… γιορτάσει την επιστροφή της – Έπρεπε να είναι σε καραντίνα και έπειτα από έλεγχο των Αρχών δεν εντοπίστηκε σπίτι της και της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ

Έντονη ανησυχία έχει προκληθεί στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από πληροφορίες που κάνουν λόγο για αρκετά άτομα θετικά στον κορωνοϊό, τα οποία παρευρέθηκαν σε πάρτυ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Open, κόρη εύπορης οικογένειας της πόλης που σπουδάζει στην Αγγλία, επέστρεψε πριν από περίπου δέκα ημέρες στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας και αντί να μπει σε καραντίνα, έκανε πάρτυ στο σπίτι της για να… γιορτάσει την επιστροφή της με τριάντα περίπου καλεσμένους.

Μάλιστα, οι Αρχές λίγο πριν το… περιοβόητο πάρτυ πραγματοποίησαν και έλεγχο στο σπίτι της, διαπιστώνοντας πως η ίδια απουσιάζει έχοντας «σπάσει» την καραντίνα και έτσι της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα τις πρώτες μέρες της επιστροφής της, όμως λίγο μετά το πάρτυ παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης και το τεστ στο οποίο υπεβλήθη έδειξε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

Έτσι, ενημερώθηκαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στο πάρτι και αρκετοί εξ αυτών βρέθηκαν επίσης θετικοί στον ιό, ενώ ενημερώθηκαν επίσης και το προσωπικό και οι πελάτισσες του κομμωτηρίου-κέντρου περιποίησης στο οποίο πήγε για να καλλωπιστεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το makthes.gr συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας εισήχθη για νοσηλεία στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί τόσο η ιχνηλάτηση των επαφών της φοιτήτριας όσο και η διενέργεια των τεστ, ώστε να διαπιστωθεί το εύρος της διασποράς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ