Χ. Μαμουλάκης: Ζητά να γίνουν γνωστοί οι όροι δέσμευσης της έκτασης του Καζαντζάκης

Petite Perle 300×250

Συνεχίζει και εντείνει ακόμα περισσότερο τις πιέσεις του προς την Κυβέρνηση, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με ζητούμενο να γίνουν επιτέλους γνωστοί οι όροι της σύμβασης που δεσμεύει την έκταση του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» για την κατασκευή του αεροδρομίου Καστελλίου.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, με νέα Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων – Α.Κ.Ε. προς τον Υπ. Οικονομικών, ζητάει να έρθει στη Βουλή η, περιβόητη πλέον, δανειακή σύμβαση Ελληνικού Δημοσίου – Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ) με όλα τα παραρτήματά της, έτσι ώστε να πληροφορηθεί η τοπική κοινωνία τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Κυβέρνηση της ΝΔ για τη συγκεκριμένη έκταση.

«Από τον Ιανουάριο με αλλεπάλληλες παρεμβάσεις προς τον Υπουργό Κ. Καραμανλή, προσπαθούμε να γίνει γνωστό το περιεχόμενο της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε η Κυβέρνηση της ΝΔ και η οποία δεσμεύει την έκταση του αεροδρομίου Ηρακλείου. Δυστυχώς, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, απαξιοί να ανταποκριθεί, περιφρονώντας τόσο την Κοινοβουλευτική διαδικασία, όσο και τους φορείς του τόπου μας, που ακόμα περιμένουν τις απαντήσεις» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Χάρης Μαμουλάκης τονίζοντας: «Αναμένουμε τώρα τη στάση του Υπουργού Οικονομικών για το θέμα. Οι πολίτες του Ηρακλείου, οι πολίτες της Κρήτης, έχουν κάθε δικαίωμα να γνωρίζουν τι έχει σχεδιαστεί για μια έκταση – φιλέτο, που μπορεί να προσφέρει πολλά στο Ηράκλειο, τους κατοίκους και τους επισκέπτες του. Ευελπιστώ ότι αυτή τη φορά θα λάβουμε τις απαραίτητες εξηγήσεις και θα μάθουμε τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει η Κυβέρνηση στην περιοχή του αεροδρομίου Ηρακλείου».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ