Νέος προπονητής του ΟΦΑΜ ο Αντώνης Λεκάκης

Petite Perle 300×250

Δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του Χριστόφορου Ανδριαδάκη η νέα διοίκηση του ΟΦΑΜ και σήμερα ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της ομάδας κ. Αντώνη Λεκάκη. Ο έμπειρος προπονητής εργάστηκε με επιτυχία στο παρελθόν σε Ασίτες, Ρωμανό στον οποίο κ παρέμεινε 6 χρόνια, Ρούβα, Α.Ε.Κατσαμπά, Ερμή Ζωνιανών, στον Π.Ο.Α. ήταν συνεργάτης του Μανώλη Σκύβαλου, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν εργάστηκε σε Δαμάστα κ Πόρο ως άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Σουτζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ:

Το Δ.Σ. του Ο.Φ.Α.Μ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Αντώνη Λεκάκη, για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

Ο Αντώνης Λεκάκης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Έχει καταγράψει μια σπουδαία πορεία ως ποδοσφαιριστής, κυρίως σε Εργοτέλη κ Π.Ο.Α., κ τα τελευταία χρόνια ως προπονητής οδηγώντας σε διακρίσεις τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε,ενώ είναι γνωστό το ήθος του σαν άνθρωπος, γεγονός που διαπιστώσαμε κ εμείς από την πρώτη στιγμή.

Ως προπονητής εργάστηκε με επιτυχία σε Ασίτες, Ρωμανό στον οποίο κ παρέμεινε 6 χρόνια, Ρούβα, Α.Ε.Κατσαμπά, Ερμή Ζωνιανών, στον Π.Ο.Α. ήταν συνεργάτης του Μανώλη Σκύβαλου, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν εργάστηκε σε Δαμάστα κ Πόρο ως άμεσος συνεργάτης του Μανώλη Σουτζή.

Πιστεύουμε ότι η μεγάλη προσφορά του στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με τις γνώσεις κ την εμπειρία του θα βοηθήσουν την ομάδα μας να προχωρήσει ακόμα ένα βήμα περισσότερο.

Είμαστε περήφανοι με την πορεία που έχει καταγράψει ο Σύλλογος τα τελευταία χρόνια, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίζουμε προπονητές με το βιογραφικό του Αντώνη Λεκάκη.

Αντώνη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ο.Φ.Α.Μ., είναι χαρά κ τιμή μας που θα συνεργαστούμε φέτος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ