Παρασκευή & Σάββατο η αιμοδοσία του Επιμελητηρίου στη Νέα Αλικαρνασσό

Τελευταία Ενημέρωση:

«Ημέρες Αιμοδοσίας» Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Ιουνίου

από το Επιμελητήριο Ηρακλείου  & τις Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου και οι Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, διοργανώνουν Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 12 και  το Σάββατο 13 Ιουνίου.

Η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται και τις δύο ημέρες από τις 10:00 έως τις 18:00, στους χώρους των Τεχνικών Σχολών, Ικάρου &Αρχιμήδους 1 στην Ν.Αλικαρνασσό, για εκείνους που θέλουν να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους σώζοντας μια ζωή.

«Καλούμε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλειου, τους φίλους επιχειρηματίες αλλά  και οποιονδήποτε άλλο εθελοντή, να συμμετάσχουν στην προσπάθεια και να προσφέρουν ζωή σε συνανθρώπους μας», αναφέρεται στο μήνυμα της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και των Τεχνικών Σχολών και επισημαίνεται οτι «σ’ ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον,αφιερώνοντας λίγο χρόνο, μπορούμε να προσφέρουμε άμεσα μία ανεκτίμητη βοήθεια σε όποιον έχει ανάγκη.»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...