Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες από την περιοχή της Μεσσαράς

Petite Perle 300×250

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Δικαστικό Μέγαρο

Αρκετός κόσμος έξω από το Δικαστικό Μέγαρο – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν πριν από λίγο, οι 10 (από τους 11) συλληφθέντες κατά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που έγινε, την Παρασκευή σε περιοχές του Ηρακλείου και συγκεκριμένα της Μεσαράς.

Σημειώνεται ότι κατά την επιχείρηση συνελήφθη ακόμα ένα άτομο -μια γυναίκα- η οποία όμως αφέθηκε ελεύθερη με εντολή Εισαγγελέα.

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρίσκεται αρκετός κόσμος και συγγενείς των συλληφθέντων, ενώ στο σημείο έχουν αναπτυχθεί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι όπως ανακοίνωσε η τοπική ΕΛ.ΑΣ, εξιχνιάστηκαν 2 απόπειρες ανθρωποκτονίας, 4 υποθέσεις ζωοκλοπής καθώς και 4 κλοπές οχημάτων ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 13 ατόμων.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι, με στοχευμένες επιχειρήσεις, που θα έχουν περιοδικό χαρακτήρα, να εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφαλείας σε διακεκαυμένες περιοχές και άτομα που είναι γνωστά στις αρχές.

Η χθεσινή ήταν μια επιχείρηση που αξιοποίησε πληροφορίες και στοιχεία σε βάθος χρόνου και που απέδειξε πως η ΕΛ.ΑΣ. όταν έχει σχέδιο, οργάνωση και στοχευμένο πεδίο δράσης μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

 cretalive.gr 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ