Διακοπές ρεύματος στο Νομό Ηρακλείου από τις 15 έως τις 19 Ιουνίου.

Petite Perle 300×250

Λόγω εργασιών συντήρησης στο δίκτυο διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν στο Νομό Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, οι προγραμματισμένες διακοπές σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ θα γίνουν στις εξής περιοχές:

Δευτέρα 15 Ιουνίου:

Από 8 το πρωί έως 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Ζαρός Δ.Φαιστού, στην περιοχή από την είσοδο του χωριού έως το εργαστήριο μουσικών οργάνων Στεφανάκη.

Τρίτη 16 Ιουνίου:

Από τις 8 έως τις 11 πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στο Μασταμπά στις οδούς Απόλλωνα και Β.Σμπώκου από την οδό Ραυτοπούλου έως την οδό Λευθεραίου, Σκουλά από την οδό Πατελάρου έως την οδό Ιερολοχιτών, Ατσιπάδων από την οδό Στ.Γεωργίου έως την οδό Ραυτοπούλου Δελφών και Στ.Γεωργίου από την οδό Ατσιπάδων έως την οδό Σκουλά, Ιερολοχιτών από την οδό Πατρ.Φωτίου έως την οδό Σκουλά, Πατρ.Γρηγορίου από Πατρ.Φωτίου έως την οδό Στρ.Αλεξάκη και Ραυτοπούλου από την οδό Σμπώκου έως την οδό Σκουλά.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Ζαρός Δ.Φαιστού, στις περιοχές του Γυμνασίου Ζαρού και του Γερόμυλου.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη Φοινικιά στην περιοχή της ξυλαποθήκης Ζαχαράκη, στην οδό Παναγίας Μαλεβή.

Τετάρτη 17 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Γενικά στο χωριό Κάτω Ζαρός του Δ.Φαιστού.

Πέμπτη 18 Ιουνίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στις οδούς Γ.Γεωργιάδη από τη λεωφ.Α.Παπανδρέου έως την οδό Σταυράκη, στη λεωφ..Α.Παπανδρέου από την οδό Ρολέν έως την οδό Γ.Γεωργιάδη.Επίσης στις οδούς Ρολέν, Σγουρομαλλίνης και Σταυράκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στις Κάτω Αρχάνες στις περιοχές πλησίον του παλαιού Δημοτικού Σχολείου, του κέντρου διασκέδασης Αναδρομές, του νεκροταφείου Κάτω Αρχανών και της περιοχής προς το Φουρνί.

Παρασκευή 19 Ιουνίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανάληψη Χερησονήσου, στο κέντρο της Ανάληψης και στις περιοχές των ξενοδοχείων Ήλιος – Τρυπάκη, Δανέλη και του νεοανεγειρόμενου ξενοδοχείου Καπετανάκη Α.Ε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ