Η φωτογραφία από το παρελθόν και το φιλί από πασίγνωστη παρουσιάστρια

Petite Perle 300×250

Η Μελίνα Ασλανίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν που της έδινε φιλί πασίγνωστη παρουσιάστρια. Οι δυο κυρίες χαρούμενες και χαμογελαστές πόζαραν μαζί το 2015.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι καθημερινή χρήστης των social media και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από αναρτήσεις που πραγματοποιεί, αλλά και live στα οποία την έχουμε δει να τραγουδά μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και να απαντά σε διάφορες ερωτήσεις τους.

Ενώ, πολλές φορές μας έχει καλημερίσει μέσα από αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας και μοιράζοντας διάφορες φωτογραφίες της. Όπως αυτή που θα δείτε παρακάτω από το παρελθόν.

Η Μελίνα Ασλανίδου ποζάρει μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου, η οποία της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο. Η φωτογραφία είναι από το 2015.

Δείτε την ανάρτηση:

Μελίνα Ασλανίδου: Η τυχαία συνάντηση με παίκτη του Survivor και η κοινή φωτογραφία

Μια τυχαία συνάντηση είχε η Μελίνα Ασλανίδου με έναν αγαπημένο παίκτη του Survivor, ο οποίος είχε βγει και νικητής στο ριάλιτι, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο. Στα social media μάλιστα, δημοσίευσαν μια κοινή τους φωτογραφία.

Η τραγουδίστρια εδώ και πολύ καιρό μένει μόνιμα στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος κατάγεται από το νησί. Μπορεί να μην έχει εγκαταλείψει το τραγούδι και να συνεχίζει να μας χαρίζει επιτυχίες, ωστόσο, λόγω του έρωτα μένει εκτός Αθηνών από επιλογή της.

Μετά το τέλος της καραντίνας η Μελίνα Ασλανίδου κάνει τις βόλτες της στο όμορφο νησί. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, έπεσε πάνω σε έναν παίκτη του Survivor και έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος από την όμορφη Σκιάθο, βρέθηκε στο νησί της Κρήτης και συνάντησε την τραγουδίστρια


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ