Δόθηκαν στις 8.45 τα θέματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Petite Perle 300×250

Στις 08.45 δόθηκαν τα θέματα πανελληνίων για το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας με την αγωνία των γονιών που περιμένουν τα παιδιά τους έξω από το σχολείο να είναι ήδη στο κόκκινο. Οι μαθητές πάντως προσήλθαν στη συντριπτική πλειονότητα χωρίς μάσκες, όπως έκαναν και το προηγούμενο διάστημα, σε αντίθεση φυσικά με το προσωπικό του σχολείου.

Οι γονείς των υποψηφίων φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγχωμένοι με τις φετινές εξετάσεις μιας και όπως μας είπαν θεωρούν ότι τα παιδιά απορρυθμίστηκαν πολύ την περίοδο του κορονοϊού χάνοντας… τη σειρά τους αλλά και τη λογική της προσήλωσης στις πανελλήνιες.

Η προετοιμασία έτσι, κατά τους ίδιους πήγε πολύ πίσω, ενώ και τα τηλεμαθήματα δεν τα θεώρησαν αποδοτικά για παιδιά που βρίσκονται στο κατώφλι των Πανελληνίων. Όπως λένε οι γονείς όπως φέτος υπήρξαν πρωτόγνωρες σχολικές συνθήκες πρέπει να υπάρξουν και ελαστικά μέτρα στην βαθμολόγηση αλλά και στα κριτήρια εισαγωγής των παιδιών στις σχολές.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι για την Τριτοβάθμια εκπαίδευση είναι φέτος υποψήφιοι 100. 000 μαθητές περίπου και αναμένεται 8 στους 10 από αυτούς να εισαχθούν σε κάποια σχολή καθώς οι θέσεις που θα διεκδικήσουν είναι 77.970.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ