Η 10χρονη Μαρκέλλα αναγνώρισε τη γυναίκα που την απήγαγε-Στο στόχαστρο ζευγάρι

Petite Perle 300×250

Σε θρίλερ εξελίσσεται η συγκλονιστική περιπέτεια της Μαρκέλλας, του 10χρονου κοριτσιού που το πρωί του Σαββάτου, εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά στη μέση του δρόμου, όπως το ίδιο ξαφνικά είχε χαθεί την περασμένη Πέμπτη, επιστρέφοντας από το σχολείο. Η 10χρονη αναγνώρισε τη γυναίκα πίσω από την αρπαγή της.

Η Μαρκέλλα συνάντησε τη μητέρα της αργά το βράδυ του Σαββάτου, στο νοσοκομείο για 20 λεπτά. «Την είδα χθες αργά. Κουρασμένο είναι, τρομαγμένο. Είπαν ότι θα μείνει για αρκετό καιρό μέχρι να συνέλθει» είπε η μητέρα της.

Όπως λέει η μητέρα, το παιδί δεν έχει ίχνη κακοποίησης. Ούτε καν σημάδια στα χέρια από χειροπέδες, όπως αρχικά τουλάχιστον, είχε πει η Μαρκέλλα στη γυναίκα που τη βρήκε τυχαία στον δρόμο.

Αναγνώρισε τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από την αρπαγή της Μαρκέλλα

Σε γυναίκα που ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογενείας της 10χρονης Μαρκέλλας φαίνεται να επικεντρώνονται οι έρευνες της αστυνομίας προκειμένου να ξετυλίξει το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισής της ανήλικης.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως η γυναίκα που αναζητείται έχει αναγνωριστεί από την μικρή μαθήτρια, ενώ η παρουσία της φέρεται να επιβεβαιώνεται από κάμερες ασφαλείας.

Προς το παρόν όμως είναι άγνωστο το κίνητρο της πράξης, όπως επίσης τυχόν εμπλοκή και άλλου προσώπου στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, η 10χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, ενώ παρακολουθείται διαρκώς από παιδοψυχολόγους.

Η υγεία της φαίνεται να είναι καλή και δείχνει να συνέρχεται από το αρχικό σοκ, όπως επιβεβαίωσε η μητέρα της που την συνάντησε σήμερα. Πληροφορίες που ανέφεραν ότι είχε σημάδια στα χέρια, πιθανότατα από ίχνη κράτησης, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται από την μέχρι στιγμή εξέτασή της.

Σε κάθε περίπτωση οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν να ανασυνθέσουν το χρονικό της υπόθεσης, από τη στιγμή της εξαφάνισής της -κατά την επιστροφή της από το σχολείο- μέχρι τον εντοπισμό της.

Ενα ζευγάρι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο συγκεκριμένα πρόσωπα έχουν μπει για τα καλά στο κάδρο των ερευνών. Ένας άνδρας γύρω στα 80 και μια 40χρονη γυναίκα φίλη του, την οποία ο ηλικιωμένος γνωρίζει καλά, εμπιστεύεται απόλυτα και συνεργάζεται μαζί της.

Γι' αυτά τα δύο πρόσωπα υπάρχουν μάλιστα συγκεκριμένες καταγγελίες από το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΠΗΓΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ