Απάντηση της Δημοτικής Παράταξης ''Νέοι Δρόμοι'' στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας

Petite Perle 300×250

Απάντηση με …..υπαινιγμούς της Δημοτικής Παράταξης ''Νέοι Δρόμοι'' στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας

Λυπούμαστε πολύ για τη βάναυση παραποίηση της αλήθειας που επιχειρείται σε ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας. Οι συντάκτες της ανακοίνωσης αυτής, και ειδικά ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σαρρής , μας δημιουργούν μια εύλογη απορία:
Πώς είναι δυνατόν να συμμετέχει προσωπικά κάποιος σε μια σειρά ενεργειών και προσπαθειών που καταβλήθηκαν επί 3,5 χρόνια, και ξαφνικά να δηλώνει πως "είχε απορία", υποτίθεται, για το "πώς προέκυψε η επιλογή της Δαμάστας για την κατασκευή του Σταθμού Μετατροπής";

Πολύ καλά γνωρίζουν, όσοι δεν παρακολουθούν τις εξελίξεις με παραμορφωτικούς φακούς, τον αγώνα της προηγούμενης δημοτικής αρχής και του πρώην Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, για την προσαιγιάλωση του "καλωδίου" στην Κορακιά αντί των Λινοπεραμάτων και την κατασκευή του Σταθμού Μετατροπής στην Κορακιά αντί της Δαμάστας.

Ποτέ δεν είχαμε δεχτεί την εγκατάσταση του σταθμού μετατροπής στη Δαμάστα.

Αλλά παρατηρούμε ότι η κριτική που ασκεί ο πρόεδρος του συλλόγου, εξαντλείται μονάχα στη θητεία της προηγούμενης δημοτικής αρχής, και μάλιστα διαστρεβλώνοντας γεγονότα. Καμία αναφορά για τους τελευταίους μήνες, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις παραχωρήσεις που έγιναν στη περιοχή της Δαμάστας.

Δυστυχώς, σήμερα κάποιοι από τους πρώην "διαφωνούντες", μεταλλάχθηκαν σε… χειροκροτητές των αποφάσεων που, όπως οι ίδιοι υποστήριζαν, οδηγούσαν τη Δαμάστα στην υπονόμευση και την καταστροφή.

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ