Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος δακοκτονίας στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος κύκλος δακοκτονίας στην περιφέρεια του πρώην δήμου Γαζίου (Γάζι, Καυροχώρι, Τσαλικάκι) και το πρωί έγινε αυτοψία από τον αρμόδιο για τον πρωτογενή τομέα παραγωγής αντιδήμαρχο, Μιχάλη Αλμπαντάκη, παρουσία του τομεάρχη δακοκτονίας της Περιφέρειας Κρήτης, για να διαπιστωθεί ο σωστός τρόπος εξέλιξης του ψεκασμού.

Όπως μας είπε ο κ Αλμπαντάκης, φέτος έχει γίνει μια καλή προετοιμασία από την Περιφέρεια Κρήτης στο θέμα της δακοκτονίας και με τη συνεργασία και του Δήμου Μαλεβιζίου, όλα δείχνουν πως θα εξελιχθούν θετικά και το οποίο πρόβλημα με το δάκο θα αντιμετωπιστεί εν τη γενέσει του.

Μάλιστα σήμερα ο εργολάβος που έχει αναλάβει σε τοπικό επίπεδο τον ψεκασμό δέχθηκε τις συμβουλές του τομεάρχη για το πώς θα χρησιμοποιεί καλύτερα το σκεύασμα  καταπολέμησης του δάκου ενώ ο κ Αλμπαντάκης έδειξε με την παρουσία του πως είναι κοντά στους ανθρώπους που υλοποιούν το πρόγραμμα και έτοιμος να συνεισφέρει στην προσπάθεια που εξελίσσεται.

Γι' αυτό εξάλλου φέτος και οι 4 γεωπόνοι του δήμου Μαλεβιζίου, δόθηκε εντολή, να στηρίξουν την όλη προσπάθεια βγαίνοντας από το γραφείο τους και δίνοντας με την παρουσία τους το στίγμα συμβολής στο πρόγραμμα δακοκτονίας.

Να σημειώσουμε πως μετά το Γάζι σειρά θα πάρουν στους ψεκασμούς οι περιοχές των Καλεσών, του Φόδελε, του Κρουσώνα και της Τυλίσου, με βάση το πρόγραμμα που εκπονείται σε περιφερειακό επίπεδο

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ