Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα πραγματοποίησε ο ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Ο.Φ.Α.Μ. Μαρίνος Μερονιανάκης, συνοδευόμενος από τον Β' Αντιπρόεδρο Γιάννη Άσπρη, τον Γεν. Αρχηγό Γιώργο Αεράκη, τον Γεν. Γραμματέα Γιώργο Καμαρίτη, τον Έφορο Γιώργο Σαμόλη κ το βετεράνο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μαρίνο Σκουλούδη.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντησή του με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου, μετά την ανάληψη της Προεδρίας του Συλλόγου μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης κ ο ειδικός σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου αφού τους συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων μετά τις πρόσφατες εκλογές, ευχήθηκε στα μέλη της Διοίκησης να έχουν μια καλή κ δημιουργική θητεία με πολλές επιτυχίες.

Το θέμα που μονοπώλησε τη συνάντηση ήταν φυσικά το πάγιο κ δίκαιο αίτημα των κατοίκων της Αγίας Μαρίνας, η δημιουργία Αθλητικού κέντρου στη περιοχή.

Ο κ. Μποκέας τους ενημέρωσε για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, κ δήλωσε ότι συντάσσεται πλήρως με τη θέση της Διοίκησης του Ο.Φ.Α.Μ. που αφορά στην υλοποίηση αυτού του στόχου.

Στα πλαίσια της επίσκεψης η Διοίκηση του Συλλόγου δώρισε στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου ένα λάβαρο του Ο.Φ.Α.Μ., καθώς επίσης κ μια φανέλα της ομάδας για τον γιο του κ. Μποκέα, με την προτροπή όπως χαριτολογώντας είπαν οι άνθρωποι του Συλλόγου να αποκτήσει ο Ο.Φ.Α.Μ. ακόμη έναν καινούργιο φίλαθλο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ